Verzendbeleid

Ons verzendbeleid is als volgt:

Voor bestellingen binnen Nederland en België met een bestelwaarde van minder dan € 39,95 euro rekenen wij € 6,95 verzendkosten. 

Wanneer ontvang ik mijn bestelling?

Binnen Nederland

Als u op werkdagen voor 16:00 uur bestelt, wordt uw bestelling dezelfde dag verzonden en heeft u uw pakketje de volgende werkdag in huis. Mits er geen verhindering plaatsvindt.

Bestellingen in België

Bestellingen in België streven we ernaar om alle bestellingen binnen 1 werkdag na ontvangst van betaling te verzenden. Houd er rekening mee dat de verzendingstijd kan variëren afhankelijk van de bestemming.

 

Welke partij bezorgd mijn bestelling?

Al onze bestellingen worden vanuit Nederland naar u verzonden met pakketdienst PostNL. Zij zorgen voor een veilige en snelle levering van uw bestelling. Voor bestellingen die buiten Nederland zijn geplaatst, wordt de vervoerder automatisch overgedragen aan TNT.

 

Wat is de levertijd als ik artikelen koop die allemaal een andere levertijd hebben?

Als uw bestelling artikelen bevat met een langere levertijd, verzenden we uw volledige bestelling pas als deze compleet is.

 

RETOUR

Let op: alle producten dienen ongebruikt, onbeschadigd en in de originele verpakking te worden geretourneerd, verzegeld en daarbij ongeopend te blijven. 

Zorg ervoor dat u een geschikte kartonnen verzenddoos kiest voor uw retourzending om te voorkomen dat de inhoud tijdens het transport beschadigd raakt. Regel een retourzending met een vervoerder naar keuze. Onze excuses - u moet de verzendkosten voor de retourzending dragen, deze zijn niet restitueerbaar.

 

Bent u niet tevreden over het product?

U heeft het recht om binnen 14 dagen de overeenkomst te herroepen.
De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag van de bestelling. 

- waarop u of een door u aangewezen derde, die niet de vervoerder is, het eigendom fysiek in bezit neemt.

- waarop u of een door u aangewezen derde, die niet de vervoerder is, het laatste goed fysiek in bezit neemt.

U bent natuurlijk niet verplicht om ons te informeren over de reden van uw beslissing om het product te retourneren, maar uw feedback kan nuttig zijn zodat we kunnen verbeteren. Ook dit kan via het onderstaand formulier.

 

Is het product defect?

Als u Mellian beauty hair tool een technisch defect bevat neem dan contact op met onze klantenservice via onderstaand formulier. Na aankoop van uw Marsei Solutions  stijltang of krultang heeft u na ontvangst van het product 30 dagen de tijd om u aan te melden voor levenslange garantie. Mellian biedt twee jaar garantie op haardrogers, borstels en accessoires. Als u de levenslange garantie aanvraagt ​​voor uw stijltang of krultang, betekent dit dat wij uw product kosteloos repareren of ruilen als het een technisch defect betreft. Heeft u zich niet op tijd aangemeld of is het geen technisch defect en is het product door u kapotgegaan, dan kunt u het product voor een bedrag van € 24,95 laten repareren of eventueel inruilen voor een nieuw artikel.

De verzendkosten worden gedeeld. U kunt het pakket met de defecte tool op eigen kosten afgeven bij een PostNL Servicepunt. We sturen u gratis de nieuwe of gerepareerde tool.

 

Het retourproces

Als u de overeenkomst annuleert, ontvangt u een terugbetaling, exclusief bezorgkosten (met uitzondering van eventuele extra kosten die voortvloeien uit uw keuze voor een andere manier van levering dan de door ons aangeboden goedkoopste standaardlevering) en in ieder geval niet later dan 14 dagen nadat wij op de hoogte zijn gebracht van uw beslissing om de overeenkomst te herroepen.

We betalen u terug met dezelfde betaalmethode die u heeft gebruikt om de oorspronkelijke transactie uit te voeren, tenzij wij uitdrukkelijk anders zijn overeengekomen; in elk geval worden er geen kosten in rekening gebracht voor een dergelijke terugbetaling.

Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben ontvangen, of u heeft aangetoond dat u de goederen heeft teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt. U moet de goederen in originele staat aan ons retourneren of overhandigen, maar in ieder geval niet later dan 14 dagen na de dag waarop u het besluit om de overeenkomst te herroepen meedeelde. U bent op tijd als u de goederen retourneert voordat de termijn van 14 dagen is verstreken. De directe kosten van het retourneren zijn voor uw rekening. U bent alleen aansprakelijk voor waardevermindering van de goederen als gevolg van de retournering van de producten in gebruikte staat.